Силк Роуд Банка


Надзорен одбор

Георги Димитров - Претседател на  НО 
Шезан Рехман Кхан - Член  на НО
Саша Боко - Независен член на НО
Муралидхар Рамасубраманиан - Независен член на НО
Биљана Поповска - Независен член на НО


СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.