Силк Роуд Банка


Состав на одбори и комисии

Одбор за управување со ризициКредитна комисија за правни лица Кредитна комисија за физички лица Комисија за нефункционални кредитиКомисија за управување со актива и пасиваОдбор за надгледување на ИТ (IT Steering Committee)Комисија за управување со услуги од надворешни лица
Игор Димитров
Емил Бухов


= Претседател
= Член

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.