Силк Роуд Банка


Од мај 2016 година, Банката работи под името Силк Роуд Банка АД Скопје.

Банката е формирана во 1993 година како една од првите приватни банки во земјата под името Кредитна Банка АД Скопје.

Во 2000 година, Alpha Bank AE, Атина стана главен акционер и Банката го промени името во Алфа Банка АД Скопје.

Дискреција и почит се стандардите на Банката. Силк Роуд Банка АД Скопје се издвојува од другите банки во земјата со примена на критериумите на модерните банкарски принципи кои креираат понуди каде клиентите се во центарот на вниманието. Вредноста и принципот на работењето на Банката се потребите на клиентите кои се подмируваат лесно како свила.

Силк Роуд Банка АД Скопје ќе продолжи со својата деловна стратегија ориентирана кон модерните аспекти на банкарството преку подобрување на производите и иновации со што го потврдува својот имиџ на динамична и модерна Европска банка која ги следи побарувањата на пазарот и ги задоволува потребите на своите клиенти.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.