Контакт центар за работа со картичкиПочитувани, 

Ве информираме дека контакт бројот за работа со картички 0800 44 111 не е повеќе во функција. 

Сите информации поврзани со платежните картички издадени од банката можете да ги добиете на следниве телефонски броеви 02/3203-555 или 070/406-555. 

Со почит, 
Силк Роуд Банка АД Скопје


СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање