News

Оглас за вработување на Референт за деловни односи со клиенти во Служба за корпоративно работење во Силк Роуд Банка АД Скопје

See more

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО КОРИСНИЦИ, ФИЗИЧКИ ЛИЦА- ПОТРОШУВАЧИ НА ПЛАТЕЖНИ УСЛУГИ НА СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ

See more

Оглас за вработување на референт за присилна наплата во Силк Роуд Банка АД Скопје

See more

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕДВРЕМЕНА ИСПЛАТА НА ПЕНЗИИ ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ

See more

Активно електронско и мобилно банкарство на Силк Роуд Банка без надомест за активирање

See more

50% пониска годишна членарина и одложено плаќање до септември за сите нови корисници на American Express Green кредитната картичка на Силк Роуд Банка

See more

SILK ROAD BANK WITH NEW MODERN E-BANKING AND MOBILE SYSTEM

See more

SILK ROAD BANK WITH NEW MODERN E-BANKING SYSTEM

See more

Силк Роуд Банка со нови промотивни услови за кредитите за физички лица

See more

Понуда за промена на договорните услови за кредитните производи на физички лица

See more

AMERICAN EXPRESS CARDS AVAILABLE ON NLB BANK ATM’S

See more

Announcement for American Express Card Users

See more

Project Screening of type 2 diabetes at healthy populations

See more

Alpha Bank AD Skopje becomes Silk Road Bank AD Skopje

See more

Become our client and choose the service that suits you most

Fill in the contact form and specify your request

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.