Individuals > Loans > Housing Loans > Housing loans for apartments in construction

Housing loans for apartments in construction

Housing Loan
"Buy a house, buy apartment" and "Buy a house for the young" - Subsidized housing loan

Construction companies - partners of the Bank:

MORE INFORMATION ON 02 3251 900

Become our client and choose the service that suits you most

Fill in the contact form and specify your request

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.