OKTA

2,5%
БонусПартнер: ОКТА Рафинерија на нафта АД Скопје
Адреса: с.Миладиновци п. фах 66, 1000 Скопје

http://www.okta-elpe.com/3a-okta/prophil/profile/

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.