Веро

2,5%
БонусПартнер: Веропулос ДООЕЛ Скопје
Адреса: Митрополоит Теодосиј гологанов бр. 76, 1000 Скопје

http://vero.com.mk/za-nas/

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.