Твоја картичка - Твој Бонус!

Листа на наши партнери

15% Бонус

3% Бонус

2,5% Бонус

2,5% Бонус

2,5% Бонус

5% Бонус

3% Бонус

10% Бонус

5% Бонус

5% Бонус

5% Бонус

5% Бонус

Твој бонус е единствена програма за поврат на средства што Ве наградува со
бонус на Вашата сметка, секогаш кога ги користите American Express картичките. 

Аплицирајте веднаш, уживајте при купувањето со програмата Твој Бонус и
искористете ги следните поволности :

до 15% попуст на
Вашата сметка
без минимален износ
за пазарување
без лимит на бонус
што може да го добиете !

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.