Your card - Your Bonus!

List of our partners

15% Bonus

3% Bonus

2,5% Bonus

2,5% Bonus

2,5% Bonus

5% Bonus

3% Bonus

10% Bonus

5% Bonus

5% Bonus

5% Bonus

5% Bonus

Your Bonus is the only cash-back program that rewards you with
a bonus on your account anytime you use American Express cards

Аpply now and enjoy shopping with Your Bonus,
the program that brings you the following advantages:

Up to 15 % cash back
on your account
No minimum
billing amount
No limit on the bonus
you can receive!

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.