Физички лица > Картички

Картички

VISA CONSUMER CARD

Visa Consumer дебитна картичка единствена од ваков тип на македонскиот пазар е едноставен, безбеден и удобен начин на управување со вашите парични средства. Може да се користи на милиони локации за купување низ светот, во државата, на интернет и истата е со можност за дополнување на готовина секогаш кога ќе посакате.

Повеќе
VISA CLASSIC Debit

Силк Роуд Банка Скопје Ви ја претставува својата VISA Classic дебитна картичка, безбедно и едноставно решение за Вашите секојдневни трансакции. На новата Visa Classic можете да ја добивате Вашата плата или пензија, па така целосно да располагате со Вашите средства, во секое време и на секое место.

Повеќе
VISA CLASSIC Credit

Visa Classic revolving е вистинската кредитна картичка за одложено плаќање, со само 5% задолжителна месечна отплата на износот на искористен кредит, создадена е за сите набавки кои е поволно да се плаќаат на подолг период.

Повеќе
Банкомати АТМ

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.
Live Chat
x

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање