Физички лица > Картички

Картички

VISA ELECTRON POINT

Силк Роуд Банка Скопје Ви ја претставува својата VISA Classic дебитна картичка, безбедно и едноставно решение за Вашите секојдневни трансакции. На новата Visa Classic можете да ја добивате Вашата плата или пензија, па така целосно да располагате со Вашите средства, во секое време и на секое место.

Повеќе
AMERICAN EXPRESS POINT

Силк Роуд Банка АД Скопје, Ви ја претставува единствената дебитна кaртичка на пазарот Point American Express®, која ви нуди загарантиран поврат на средства од 1% при сите направени купувања во државата. Картичката е директно поврзана со трансакциската сметка на корисникот и истата е со меѓународна важност.

Повеќе
AMERICAN EXPRESS GREEN

American Express е совршено дизајнирана картичка за Вас, за користење во земјата и во странство. Тоа е картичка што ги собира сите Ваши желби на едно место. American Express претставува статус, престиж, услуга со највисок квалитет и ново искуство.

Повеќе
AMERICAN EXPRESS GOLD

Ви ја претставувме кредитната картичка American Express Gold, која Ви нуди ненадминливи привилегии, висококвалитетна персонализирана услуга насекаде низ светот, престиж и ексклузивни придобивки што одговараат на Вашиот стил на живот.

Повеќе
VISA CONSUMER CARD

Новата Visa припејд картичка единствена од ваков тип на македонскиот пазар е едноставен, безбеден и удобен начин на управување со вашите парични средства. Може да се користи на милиони локации за купување низ светот, во државата, на интернет и истата е со можност за дополнување на готовина секогаш кога ќе посакате.

Повеќе
Трговци каде може да платите со AMEX картичка Банкомати АТМ

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Live Chat
x

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање