Правни лица > Картички

Картички

VISA BUSINESS

VISA Бизнис дебитна картичка и помага на вашата компанија да заштеди пари со намалување на трошоците при обработка на платниот список, зголемување на ефикасноста на процесите и промовирање на лојалноста на вработените. Оваа картичка нуди големи предности при патување и други типови на трошоци поврзани со работењето на компанијата. Гаранција за безбедноста на VISA картичките, практичноста и модерноста е она што вработените ги очекуваат од вашата компанија. Може да се користи за други придобивки, како што се средства наменети за гориво, патувања , забава, медицински трошоци или други поврзани трошоци.

Повеќе
VISA PLATINUM BUSINESS

Visa Platinum Business е премиум кредитна картичка за правни лица наменета за купување на добра и услуги во земјата и во странство, како и интернет трансакции. Картичката овозможува дополнителни привилегии и услуги од Visa - пристап до програма за осигурување, пристап до деловни салони, решение за управување и контрола на трошоците, како и специјални попусти и понуди.

Повеќе
Банкомати АТМ

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.
Live Chat
x

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање