Правни лица > Картички > VisaBusinessCard

Картички

VISA BUSINESS

Новата VISA Бизнис дебитна картичка и помага на вашата компанија да заштеди пари со намалување на трошоците при обработка на платниот список, зголемување на ефикасноста на процесите и промовирање на лојалноста на вработените.

Оваа картичка нуди големи предности при патување и други типови на трошоци поврзани со работењето на компанијата. Гаранција за безбедноста на VISA картичките, практичноста и модерноста е она што вработените ги очекуваат од вашата компанија. Може да се користи за други придобивки, како што се средства наменети за гориво, патувања , забава, медицински трошоци или други поврзани трошоци.

Единствена картичка на овој пазар:
 • Прифатена кај милиони трговци во многу земји и територии ширум светот
 • Без годишна членарина
 • Меѓународна дебитна бесконтактна картичка
 • Ја олеснува контролата на распределбата и трошење на средствата
 • Се користи секаде каде што е означен знакот на VISA
 • Дневен лимит за трансакции, кои компанијата може самостојно да ги одреди
 • Целосно располагање со средствата во земјата и во странство
 • Брза и лесна процедура за аплицирање
 • 24/7 Поддршка на клиенти

УПОТРЕБА
 • Активирање со првата трансакција на ПОС терминал
 • Повлекување на готовина со најповолни провизии
 • Дозволено за употреба во земјата и во странство
 • Дозволено за плаќање преку интернет со највисоко ниво на заштита преку 3D-безбедносен стандард за безбедно плаќање
 • Бесконтактно плаќање на ПОС теринал без внесување на ПИН код до 1.100 МКД
 • Промена на ПИН кодот на банкомати на Силк Роуд Банка


ЛИМИТ
 • Вредност на картичката: мин. 6.000 МКД –  макс. 1.440.000 МКД
 • Дневен лимит за трошење во малопродажба: макс. 540.000 МКД
 • Дневен лимит за подигнување готовина: макс. 540.000 МКД
ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ
 • Апликација за VISA дебитна картичка
 • Документи за отварање на трансакциска сметка

24/7 поддршка : 02 3203 555 / 070 406 555

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.
Live Chat
x

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање