Правни лица > Картички > VisaPLBusinessCard

Картички

VISA PLATINUM BUSINESS

Организирајте и раководете со Вашиот бизнис на едноставен и сигурен начин!
Visa Platinum Business е премиум кредитна картичка за правни лица наменета за купување на добра и услуги во земјата и во странство, како и интернет трансакции. Картичката овозможува дополнителни привилегии и услуги од Visa - пристап до програма за осигурување, пристап до деловни салони, решение за управување и контрола на трошоците, како и специјални попусти и понуди.

Единствената картичка на пазарот нуди:
 • кредитен лимит до МКД 3.000.000
 • бескаматен период до 40 дена
 • минимална месечна отплата од само 10% (мин. Износ МКД 1.000,00)
 • каматна стапка почнувајќи од 6%
Дополнителни услуги / бенефиции:
 • можност за плаќање на годишната чланарина на рати
 • 24-часовна поддршка за корисниците
 • можност за бесплатна достава на месечниот износ на е-маил
 • можност за прилагодување на дневниот лимит на ПОС и АТМ мрежата
 • овозможува купување преку интернет со највисоко ниво на заштита преку 3Д-безбедносен стандард за сигурно плаќање
 • беспрекорна услуга за корисниците каде и да се
VISA БИЗНИС КОНСИЕРЖ
 • ... е достапна 24/7 услуга 365 дена во годината за Visa Platinum Business;
 • прифаќа барања преку WhatsApp, Telegram и Viber;
 • ги решава барањата на имателите на Visa картичката поврзани со патувања, ресторани, забава и други сегменти, во рамки на етичките и правните стандарди
ПОПУЛАРНИ УСЛУЖНИ СЕКТОРИ МЕЃУ ИМАТЕЛИТЕ НА VISA БИЗНИС КАРТИЧКАТА
 • ЗАБАВИ (клубови, приватни настани...)
 • РЕЗЕРВАЦИИ (ресторани, билети...)
 • ДОМАШНИ УСЛУГИ (чување деца, чистење... )
 • ЕКСКЛУЗИВА (комплетно приспособени услуги... )
 • ТУРИ (надвор од туристичките патеки... )
 • ДРУГО (ВИП пристап, уникатни искуства... )
 • НАСТАНИ (свадби, родендени...)
 • ИМПРЕСИИ (изненадувања и веселби... )
 • ПРЕВОЗ (такси, авион, трансфери...)
 • ПАТУВАЊА (индивидуални тури, празници... )
 • КУЛТУРА (музеи, изложби... )
 • АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ (плаќање сметки, календар... )
ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ
 • Патничкото осигурување е проширена програма за осигурување на сопственикот на картичката.
УЖИВАЈТЕ ВО ВАШИТЕ ПАТУВАЊА
 • За да ја активирате оваа понуда:
 • Одете на веб-страницата на SIXT и пополнете ја претпочитаната локација за подигнување, заминување и датуми;
 • Попустот автоматски се применува и веќе е пресметан на прикажаните цени; Изберете возило, додајте додатоци ако сакате и внесете ги вашите лични податоци; Платете со вашата Visa Platinum Business картичка;
 • Завршете ја вашата резервација и уживајте во возењето!
Поврат на готовина за хотелски резервации
 • Booking.com е една од водечките светски платформи за онлајн патувања со над 28 милиони опции за сместување. Имателите на Visa Platinum Business картичката можат да заработат до 6% поврат на готовина кога плаќаат за услугите на Booking.com со Visa картичката.
ГЛОБАЛНА УСЛУГА ЗА ПОМОШ НА КЛИЕНТИ
 • Каде и да се наоѓа имателот на картичката во светот, нашите повеќејазични претставници на услуги се подготвени да му помогнат 24 часа на ден, 365 дена во годината.
ОСИГУРУВАЊЕ ЗА ОТКАЖУВАЊЕ ОД КОРПОРАТИВНА ОДГОВОРНОСТ (CLWI)
 • Осигурувањето за откажување од корпоративна одговорност (CLWI) обезбедува заштита од неовластена употреба на корпоративни картички од страна на вработените во Компанијата.
ГЛОБАЛНИ СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ ЗА VISA PLATINUM БИЗНИС КАРТИЧКА - За да ги искористите специјалните понуди со Visa Platinum Business картичката, следете ја веб-страницата visasoutheasteurope.com или smeoffers.poshvine.com.
Уживајте во поволностите на Visa Platinum Business

Консиерж услуга со Visa Platinum Business                              Брошура со бенефиции

24/7 поддршка : 02 3203 555 / 070 406 555

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.
Live Chat
x

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање