Архива на Тарифи

Погледнете ги архивите на тарифите на надоместоци за услугите кои ги врши Силк Роуд Банка АД Скопје 
за корисници


ТАРИФИ ЗА ПОТРОШУВАЧИТАРИФИ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА
Датум на важност ТарифaДатум на важност Тарифa
31.12.2022-23.02.2023Тарифа 31.12.2022-15.08.2023Тарифа
Промени со важност од 01.06.2023
24.02.2023-31.05.2023

01.06.2023-22.08.2023.
23.08.2023-23.08.2023

Промени со важност од 01.11.2023
24.08.2023-31.10.2023
01.11.2023-14.11.2023
Промени со важност од 01.01.2024
15.11.2023-31.12.2023
Промени со важност од 15.03.2024
01.01.2024-14.03.2024
Известување
Тарифа

Тарифа
Тарифа

Известување
Тарифа
Тарифа
Известување
Тарифа
Известување
Тарифа
01.06.2023-22.08.2023
Промени со важност од 20.09.2023
23.08.2023-19.09.2023
20.09.2023-14.11.2023
Промени со важност од 01.01.2024
15.11.2023-31.12.2023
01.01.2024-15.02.2024
Промени со важност од 01.03.2024
16.02.2024-29.02.2024
Промени со важност од 15.03.2024
01.03.2024-14.03.2024


Тарифа
Известување за дополнување во тарифа за правни лица со важност од 20.09.2023
Тарифа
Тарифа
Известување
Тарифа
Тарифа
Известување
Тарифа
Известување
ТарифаСТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.