VISA Business единствена бизнис картичка со поврат на средства во државата


Скопје, 07.07.2021 – Силк Роуд Банка АД Скопје воведе дополнителна и единствена можност за VISA Business картичката со загарантиран поврат на средства со направени трансакции со картичката. Имено, со сите направени трансакции со картичката на сите бензински станици и патарини во државата, корисниците добиваат загарантиран поврат на средства од 3%, односно 5%.

„По лансирањето минатата година на домашниот пазар на првата VISA Business припејд картичка за компании, како плод на меѓусебната успешна соработка помеѓу Силк Роуд Банка и глобалниот реномиран финансиски бренд VISA, воведуваме нова и единствена можност која ја нуди оваа картичка за компании во вид на загарантиран поврат на средства со направени трансакции со истата. Со сите направени трансакции до 31.12.2021 година со картичката на сите бензински станици во државата, корисниците добиваат загарантиран 3% поврат на средства од износот на направената трансакција, односно 5% поврат на средства со направени трансакции на сите патарини во државата. Имајќи предвид дека во полн ек е сезоната на годишни одмори и летни патувања, веруваме дека оваа нова поволност која ја нуди картичката ќе биде позитивно прифатена од страна на компаниите при извршувањето на нивните секојдневни работни ангажмани“, изјавија од Службата за картично работење во Банката. 

Visa Business припејд картичката за правни лица нуди олеснителна можност на компаниите во заштеда на време и пари со намалување на трошоци при обработка на платниот список, зголемување на ефикасноста на процесите во компанијата и промовирање на лојалноста на вработените. Картичката е со максимална вредност до 1.440.000 денари и е поврзана со трансакциската сметка на компанијата во Банката.

Дополнителни информации за картичката, може да добиете во сите експозитури на Силк Роуд Банка, на веб страната или профилите на социјални мрежи или на телефонскиот број 02/3203-555.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.