Известување за приматели на пензии
Почитувани,  

 Ве известуваме дека почнувајќи од 01.03.2018 година Силк Роуд Банка АД Скопје ќе врши исплата на пензиите на секој први во месецот. Доколку, први е неработен ден (викенд или празник) исплатата на пензиите ќе се врши првиот нареден работен ден.   Исто така, ве известуваме дека сите пензионери (сегашни и идни) приматели на пензија во Банката имаат можност за American Express кредитни картички со привилегирана каматна стапка од само 8.5%.   За дополнителни информации посетете ги експозитурите на Силк Роуд Банка АД Скопје. Локациите на експозитурите на Банката може да ги видите на следниов линк: https://silkroadbank.com.mk/Branch?Type=0

 Со почит,

 Силк Роуд Банка АД Скопје


СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање