Известување за корисниците на електронско банкарство

Почитувани клиенти, Ве молиме бидете известени дека Банката е во фаза на имплементација на нова, посовремена апликација за електронско/мобилно банкарство.
Апликацијата за физички лица ќе биде поддржана со СМС известување за најава/трансакција.
Апликацијата за корпоративни клиенти ќе функционира со користење на дигитални сертификати.
Ве молиме посетете ја најблиската експозитура на Силк Роуд Банка и ажурирајте ги Вашите податоци, со цел непречено користење на електронските услуги.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање