Известување за прекин на работа


Почитувани,

 

Ве известуваме дека поради редовни технички надградби на банкоматите и ПОС терминалите на банката,  истите ќе бидат во прекин на 05.02.2020 година во периодот помеѓу 06:30 до 08:30 часот.

 

Ви благодариме на разбирањето.

 

Со почит,

 

Силк Роуд Банка АД Скопје

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање