Известување за работно време на експозитурите


Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека на ден 31.12.2019 (вторник), експозитурите на Силк Роуд Банка АД ќе работат до 14:00 часот.

На располагање ги имате услугите Електронско и мобилно банкарство, како и банкоматите на Банката.

Вработените и менаџментот на Банката ви гo честитаат празникот!

 

Со почит,

Силк Роуд Банка АД  Скопје


СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање