Комплетен изглед за вашата матурска приказна со Американ Експрес

 

Комплетен изглед за вашата матурска приказна со Американ Експрес

 

Од 23-ти Април па се до 10-ти Мај започнува новата шопинг кампања со дури и до 20% поврат на средствата, со секоја трансакција направена со American Express картичките издадени од Силк Роуд Банка.


Дозволете си оваа понуда да биде најголемиот одговор на вашите прашања околу овие специјални вечери и одберете од кое место ќе почнете да ја пишувате приказната за вашата полуматурска или матурска вечер:


- Zara, Bershka, Massimo Dutii, Stradivarius, Pull & Bear - 10% поврат на средства

Полини - 10% поврат на средства

B-Watch - 20% поврат на средства

MAC - 15% поврат на средства

Aтила и D’S Damat - 10% поврат на средства

- Bitsiani, Mango, Springfield, Parfois - 10% поврат на средства

- Swarovski - 10% поврат на средства


 

Доколку сѐ уште немате аплицирано за Aмерикан Експрес картичка, ве информираме дека во тек е промотивен период за Американ Експрес Грин кредитната картичка каде што со секоја апликација за картичката до 31.05.2019 година и направени 5 трансакции со неа добивате бесплатна членарина за првите две години за користење на картичката. 

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање