СИЛК РОУД БАНКА OTВОРИ ШАЛТЕР ВО ТРУБАРЕВО


Силк Роуд Банка АД Скопје ја прошири својата мрежа со отворање на нов шалтер во с. Трубарево кој денеска и официјално започна со работа.

Шалтерот на банката е лоциран на ул. Јурија бр. 1, во склоп на бензинската станица на Лукоил и станицата за технички преглед ЕПС Контролцентар.

Работното време на шалтерот е од понеделник до петок - 08:30 до 16:30 часот. Покрај започнувањето со работа на шалтерот на истата локација достапен е и банкомат (24/7).

Со отворањето на новиот шалтер, банката ги доближува своите услуги и производи до граѓаните и компаниите кои имаат свое живеалиште или гравитираат во овој дел на околината на градот Скопје.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање