Известување за корисниците на картичките American Express
Ве молиме бидете информирани дека со цел да ве заштитиме од можна злоупотреба на вашите картички при нивно губење или кражба, Банката воведе задолжително внесување на ПИН при секоја направена трансакција на ПОС терминалите.

Во случај да сте го заборавиле вашиот ПИН,ве молиме обратете се во најблиската експозитура на Банката или во контакт центарот на Службата за картички, на телефоните 02 3203 555 или 0800 44 1111.СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.