American Express летно изненадување во Охрид, Струга и Вевчани
American Express летно изненадување во Охрид, Струга и Вевчани

Почитувани клиенти,
Ве молиме бидете информирани дека Силк Роуд Банка за корисниците на American Express картичките во месец Август подготви кампања со ресторани во туристичките места Охрид, Струга и Вевчани.

Корисниците на дебитни и кредитните картички на American Express со секоја трансакција направена на ПОС терминал во доле наведените ресторани ќе добиваат од 5% до 15% поврат на средствата од износот на направената трансакција со некоја од картичките.

Празничното/летно изненадувањето со American Express картичките во градовите Охрид, Струга и Вевчани започнува од денес  01.08.2019 и ќе трае се до 31.08.2019 година.
 
Ресторани вклучени во кампањата се:
  •  Restoran Tino centar (Hotel Tino) 15%
  • Restoran Sv. Sofija 10%
  • Restoran Una Sakra Via 10%
  • Restoran Potpes Ohrid  10%
  • Restoran Ostrovo  10%
  • Restoran Koza Nostra Ohrid 15%
  • Kuba Libre Ohrid 10%
  • Restoran Lihnidos Ohrid 10%
  • Versus Struga 10%
  • Via Ignatia Vevcani 5%

Со почит,
Силк Роуд Банка АД СкопјеСТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање