Обезбедување имот и лица 2022

Име на набавка – Обезбедување имот и лица

Број на набавка: 07/2022

Датум на објавување: 04.04.2022 / 10:00ч

Краен рок: 07.04.2022 / 12:00ч

 

ОПИС:

 Обезбедување имот и лица – физичко обезбедување за објект на Силк Роуд Банка АД Скопје

 

ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

 Служба за имот, архива и набавки

Контакт лице: Горан Димитровски

e-mail: security@silkroadbank.com.mk

тел. +389 2 3203 571 / 076 298 560

Become our client and choose the service that suits you most

Fill in the contact form and specify your request

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.