Exchange rates

КУРСНА ЛИСТА ВАЖЕЧКА ЗА ДАТУМ:


КУРСНА ЛИСТА ВАЖЕЧКА ОД: 28.09.2023 00:00:00 - 28.09.2023 23:59:59
КУРСНА ЛИСТА БРОЈ: 181

Курс на менувачко работење Курс на Девизен Пазар
Валута Шифра Единица Куповен Продажен Куповен Продажен Среден курс на НБРМ
EUR 978 1 61.3000 61.8000 61.3000 61.8000 61.5030
USD 840 1 57.0243 60.2962 57.2908 60.0035 58.3741
GBP 826 1 69.3468 72.5723 70.0011 72.2469 70.8478
CHF 756 1 62.1901 65.0827 62.2272 64.9296 63.5362
SEK 752 1 0.0000 0.0000 5.1944 5.4252 5.2904
NOK 578 1 0.0000 0.0000 5.3421 5.5811 5.4135
JPY 392 1 0.3829 0.4007 0.3904 0.3941 0.3912
DKK 208 1 0.0000 0.0000 8.1125 8.4013 8.2481
CAD 124 1 42.2308 44.1951 42.9539 44.2399 43.1449
AUD 036 1 36.3945 38.0872 36.7477 37.9651 37.1822

Become our client and choose the service that suits you most

Fill in the contact form and specify your request

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.