Курсна листа

МЕНУВАЧКА КУРСНА ЛИСТА БРОЈ: 152


ВАЖИ ОД ДАТУМ: 13.08.2020


ОЗНАКАПАРИТЕТКУПОВЕНПРОДАЖЕН
EUR161.350061.8500
AUD136.453938.1495
CAD138.481240.2710
DKK18.08368.4596
JPY1000.47810.5004
NOK15.70825.9737
SEK15.87246.1455
CHF155.973958.5774
GBP166.534069.6286
USD150.794853.8468

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање