Почитувани корисници,

Ве молиме бидете информирани дека Банката започнувајќи од 01.04.2017 година, стартува со нова апликација за електронско банкарство. Апликацијата на која до сега се најавувавте, повеќе не е во функција. За брз и лесен пристап до новиот сервис Електронско Банкарство, Ве молиме кликнете тука. Упатството за користење на системот за електронско банкарство можете да го преземете тука.

За било каква асистенција или информации на располагање Ви стојат експозитурите на Силк Роуд Банка, чии контакти можете да ги најдете на следниот линк . За директен контакт со лицата одговорни за електронското банкарство во Банката, Ве молиме обратете се до Службата за производи и поддршка на продажбата, на следните телефони: 02 3289 440 и 02 3289 405, секој работен ден, од 8:30 до 16:30 часот.