КРЕДИТНА КАРТИЧКА AMERICAN EXPRESS GREEN
 

American Express е совршено дизајнирана картичка за Вас, за користење во земјата и во странство.  Тоа е картичка што ги собира сите Ваши желби на едно место. American Express претставува статус, престиж, услуга со највисок квалитет и ново искуство.

 

 

Кредитната картичка American Express Green...

 
...е дизајнирана за Вас!
 

Бескаматен грејс-период до 50 дена за трговски трансакции

  • Минимална месечна отплата 5%
  • Без членарина за основна и за сите дополнителни картички за првата година и за секоја следна година за потрошени и отплатени средства во трговија од мин 100,000 МКД
  • Флексибилни кредитни лимити

 

…се грижи за Вашата фамилија и за пријателите!
  • Нуди две дополнителни картички без членарина за првата година

 

…патува со Вас!
  • Прифатена е во повеќе од 200 земји ширум светот.
  • Овозможува подигнување пари на повеќе од 650,000 банкомати ширум светот.
  • Беспрекорна услуга за корисниците каде и да се.

 

 

...Програма Твој Бонус - задоволство при купувањето

 

Оваа програма се однесува на мрежа од продажни места на кои Вашата American Express картичка Ви нуди ексклузивни можности за заштедување преку враќање на средствата.

 

 

Станете дел од привилегираните корисници!

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање
 
 
Банката го задржува правото да ги менува условите без претходна најава.
 
 
 
 
Информации
24 часовна поддршка:
02 3203 555