Силк Роуд Банка АД Скопје воведе нов начин на следење на дневните изводи за промена на сметка на клиентите, физички и правни лица. За овозможување на пристап и во истата и повеќе информации потребно е да се посети некоја од експозитурите на Банката и да се побара корисничко име и лозинка.
 
За најавување на апликцијата, ве молиме кликнете тука.
 

НАПОМЕНА


Почитувани клиенти,
Ве известуваме дека CIS апликацијата на Силк Роуд Банка АД Скопје, нема да биде достапна на пребарувачот Internet Explorer 6. Доколку ја користите оваа верзија, Ве молиме да извршите надградба, со цел да можете непречено да ја користите услугата.

Со почит,
СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ
Поврзани линкови
Информации
 
Служба за Мрежа на експозитури:
 
02 3289 426