Известување за корисниците на картичките


Почитувани корисници,

 

Ве молиме бидете информирани дека поради тековно одржување, можни се технички прекини во мрежата на ПОС терминали и Банкомати на Банката на ден вторник, 20.02.2018 година, во период од 22.00 часот до 24.00 часот.

 

Ви благодариме на Вашето разбирање.


СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање