Aплицирај за American Express Green до 31 март и добиј 500 денари бонус


Скопје, 03.02.2021 – Силк Роуд Банка во февруари и март спроведува промотивна кампања за American Express Green кредитната картичка. 

Сите нови апликанти за картичката до 31 март добиваат:
  • 500 денари дополнителен бонус на картичката
  • БЕЗ годишна членарина за првата година
  • НАМАЛЕНИ трошоци до 50% за членарина за втората година 
American Express Green е револвинг кредитна картичка со меѓународна важност од брендот American Express. Картичката може да се користи за купувања во земјата и странство и е вклучена во „Твој бонус“ програмата за поврат на средства во вид на „cashback“ и до 15% за направени трансакции кај одредени трговци во програмата. 

Твој бонус“ е програма на American Express и Силк Роуд Банка каде што се вклучени некои од најголемите трговци во државата како: 
-ВЕРО и ЏАМБО маркетите, 
-бензинските страници од брендот ОКТА, 
-веледрогеријата ЗЕГИН, 
-продавниците за машка и женска облека SPRINGFIELD, WOMEN’SECRET, SUPERDRY, 
-продавниците на B-WATCH за часовници и накит,
-... и многу други.

Целата листа на трговци вклучени во „Твој бонус“ програмата може да ја погледнете на следниов линк.

Повеќе информации за оваа промотивна кампања за American Express Green картичката може да добиете во експозитурите на банката, на веб страната www.silkroadbank.com.mk или на телефонскиот број 02/3203-555.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање