American Express новогодишна кампања со поврат на средства и до 20% од направените трансакции


Скопје, 15.12.2020 – По повод претстојните новогодишни и божиќни празници започнува најголемата новогодишна шопинг кампања со American Express картичките на Силк Роуд Банка АД Скопје.

Сите корисници на American Express картичките издадени од банката со секоја трансакција направена на ПОС терминал во период од 15.12 до 07.01.2021 година во долу наведените продавници добиваат и до 20% поврат на средствата од направената сметка.

Продавниците кои се вклучени во оваа новогодишна шопинг кампања се следниве:
-Fashion Group (Women’secret, Springfield, Parfois, Mango, SuperDry и Fashion & Friends) – 10% поврат на средства, 
-Крш Koмерц – 10% поврат на средства, 
-Sara Fashion – 20% поврат на средства, 
-Еликсир парфимерии – 15% поврат на средства, 
-Анабела парфимерии – 20% поврат на средства, 
-Веро и Веро Џамбо – 5% поврат на средства, и
-АД Европа -  10% поврат на средства.

Повратот на средствата се однесува за сите артикли во продавниците на горенаведените брендови, без ограничување дали истите се на попуст или не.

Силк Роуд Банка на сите постојни и идни клиенти и корисници на American Express картички им ги честита претстојните новогодишни и божиќни празници.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање