Известување за работно време за експозитура Буњаковец
Ве известуваме дека во периодот од 17.07 до 18.08.2017 година, експозитурата Буњаковец ќе работи со скратено работно време, од 08:30ч. до 16:30ч.
Со почит,
СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање