Eкспозитурата Кисела Вода започнува со работа

Скопје, 02.06.2020 година - Силк Роуд Банка ги известува сите клиенти од Кисела Вода и регионот дека експозитурата во Кисела Вода почнувајќи од 03.06.2020 година (среда) започнува со редовна работа со клиенти. Работно време на експозитурата е од 08:30 до 16:30 часот.

Напоменуваме при посета на експозитурите на банката потребно е да се почитуваат преземените безбедносни мерки и придржување до редот за влез и излез, задолжително носење на заштитна маска, шал или марама со себе како и одржување на минимално растојание од 2 м. од останатите клиенти и банкарските службеници во експозитурите.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање