Известување за работно време на експозитурите

Скопје, 31.05.2020 - Согласно со последната одлука на Владата на РСМ и укинувањето на полицискиот час на целата територија на државата, ве известуваме дека од 01.06.2020 година (понеделник) експозитурите на банката ќе работат со работно време од 08:30 до 16:30 часот.

Сите експозитури на банката, освен експозитурата Кисела Вода која е привремено затворена ќе работат во согласност со утврденото работно време. 


Препорачуваме вашите банкарски трансакции да ги вршите со користење на електронското и мобилно банкарство.

При посета на експозитурите на банката ве молиме да се придржувате до воспоставениот ред за влез и излез, задолжително користење на заштитна маска, шал или марама како и одржување на потребната дистанца од останатите клиенти и вработените.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање