Известување за скратено работно време на експозитурите

Почитувани,

Во согласност со последните преземени мерки на Владата и воведување на полициски час, Ве известуваме дека почнувајќи од 13.04.2020 година (понеделник), сите експозитури на банката ќе работат со ново работно време и тоа од: 08:00 до 14:00 часот.

Сите експозитури на банката ќе работат во согласност со новото работно време, освен експозитурата во Кисела Вода за која што веќе информиравме дека е привремено затворена за работа.

Со почит,
Силк Роуд Банка АД Скопје

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање