Експозитурата во Куманово со скратено работно време

Почитувани клиенти од Куманово,

Поради новонастанатата ситуација во Куманово и одлуката на Владата за забрана на движењето на населението (полициски час), Ве известуваме дека почнувајќи од 06.04.2020 година (понеделник), експозитурата ќе работи со скратено работно време и тоа од 08:30 до 14:00 часот.

Ве потсетуваме да ги минимизирате Вашите посети на експозитурите, освен во случај за итни и неодложни потреби за посета на банка.

При посета на експозитурите на банката, Ве молиме да се придржувате до веќе воспоставените мерки за превенција и спречување на ширење на заразата од вирусот Covid-19.

Со почит,
Силк Роуд Банка АД Скопје


СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање