Осмо мартовски шопинг со American Express на Силк Роуд Банка


По повод месецот на жената март, корисниците на American Express картичките издадени од Силк Роуд Банка добиваат до 25% поврат на средствата (cashback) при трансакции направени кај доленаведените партнери.


Имено, со секоја трансакција со American Express картичките направена на ПОС терминал од 01.03. до 15.03.2020 година кај подолу наведените трговци добивате до 25% поврат на средствата,и тоа:


-          Beauty Bar салон за убавина - 20% поврат на средствата,

-          Sara Fashion - 25% поврат на средствата,

-          Synergy Fitness & Spa – 20% поврат на средствата

-          АД Европа - 10% поврат на средствата, и

-          Parfois, Mango, Women’secret – 10% поврат на средствата. 
СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање