Прекин на услугите на електронско банкарство


Почитувани,

Ве известуваме дека поради редовни технички надградби на системот за електронско и мобилно банкарство за физички и правни лица, системот ќе биде во прекин почнувајќи од 16.01.2020 година од 16:30 часот се до 17.01.2020 година до 00:00 часот.

Ви благодариме на разбирањето.


Со почит,

Силк Роуд Банка АД Скопје


СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање