Известување за прекин на работа на системот за електронско банкарство


Почитувани,

Ве известуваме дека поради технички надградби на системот за електронско и мобилно банкарство за физички и правни лица, системот ќе биде во прекин претстојниот викенд - сабота и недела (21.12. – 22.12.2019 година).

Со нормално функционирање системот продолжува во понеделник (23.12.2019 година).

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Силк Роуд Банка АД Скопје


СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање