Известување за корисниците на електронско банкарство за физички лица


Почитувани клиенти,


Ве известуваме дека во среда (23.10.2019 година) ќе биде пуштена во употреба новата верзија за физички лица на електронското и мобилно банкарство за Android мобилнaта платформa. Корисниците со оперативен систем iOS новата верзија за мобилно банкарство ќе имаат можност да ја користат во следните денови за што ќе бидат навремено информирани.
Имајќи во предвид дека миграцијата на новиот систем ќе се врши во среда, ве известуваме дека тој ден ќе има прекин во услугите на електронското и мобилно банкарство.


Ви благодариме на разбирањето.


Со почит,
Силк Роуд Банка АД СкопјеСТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање