Известување за можен прекин во услугите
Почитувани клиенти,

 

Поради редовно техничко одржување на банкарските системи, ве известуваме дека во недела (22.09.2019 година) во периодот од 06:00 до 10:00 часот можни се прекини во услугите на електронското банкарство, како и можни прекини при плаќање со платежни картички и подигнување на готовина од банкомати.

 

Однапред ви благодариме на разбирањето.

 

Со почит,

Силк Роуд Банка АД Скопје

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање