Ново изненадување во “Back to school” кампањата на American ExpressИмајќи предвид дека сме на прагот на почетокot на новата учебна година, Силк Роуд Банка и American Express подготвија ново “Back to school” изненадување за Вас.

Имено, почнувајќи од 2-ри септември па се до 15-ти септември со секоја трансакција со American Express картичка во книжарниците на Просветно Дело добивата неверојатни 20% поврат на средствата.

Исто така, на каса во книжарниците добивате и дополнителен попуст и тоа:

 - 10% за направена сметка до 2000,00 денари

 - 15% за направена сметка над 2000,00 денари

Сега веќе учебната година навистина може да започне.
СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање