Известување за корисниците на електронско банкарствоПочитувани, 
Поради надградба на постојниот систем на електронско и мобилно банкарство, Ве известуваме
дека се можни прекини во услугата на ден 24.08.2019 година (сабота) во периодот помеѓу 07:00
до 10:00 часот.
Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
Силк Роуд Банка АД Скопје
СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање