Известување за промена на работно време на експозитурата во БуњаковецПочитувани клиенти,

Ве известуваме дека работното време на експозитурата на банката во Буњаковец во периодот
помеѓу 16.07.2018 година и 17.08.2018 година ќе биде од 08:30 до 16:30 часот.

Со почит,
Силк Роуд БанкаСТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање