5% поврат на средства со „#AMEX Black Friday SALE“ кампањата

Скопје, 23.11.2020 – По повод денот на шопингот „black friday“, Силк Роуд Банка за корисниците на American Express кредитните картички подготви единствено од ваков тип на пазарот „#AMEX #BlackFriday SALE“ шопинг изненадување. Имено, со секоја трансакција направена со American Express Green или American Express Gold кредитните картички во петок 27-ми ноември, корисниците добиваат промотивно 5% поврат на средства. (*)

Повратот на средства важи со секоја трансакција направена со картичките на сите продажни места каде што се прифатени American Express картичките. Искористете ја оваа супер поволност со American Express картичките на Силк Роуд Банка и безбедно пазарувајте во петок.

Подетални информации за American Express картичките може да погледнете на веб страната www.silkroadbank.com.mk или во некоја од експозитурите на банката.

(*) Со трансакции направени кај трговци кои се вклучени во Твој бонус програмата со поврат на средства поголем од 5% го добивате редовниот поврат на средства кој важи за трговецот.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање