Осигурување на имот 2021

Име на набавка – Осигурување на имот 2021
Број на набавка: 11/2020
Датум на објавување: 30.11.2020 / 10:00ч
Краен рок: 09.12.2020 / 12:00ч

ОПИС:

Осигурување од пожар 
Дополнителен ризик кон пожарно осигурување
Градежни објекти и опрема
Компјутерска опрема
Провална кражба и разбојништво
Стакло од кршење

ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

Служба за имот, архива и набавки
Контакт лице: Горан Димитровски
e-mail: property@silkroadbank.com.mk
тел. +389 2 3203 571 / 076 298 560  

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање