Kалендар на набавки на Силк Роуд Банка АД Скопје

Kалендар на набавки на Силк Роуд Банка АД Скопје

Повеќе

Осигурување на пари

Повеќе

Осигурување на имот

Повеќе

Одржување на хигиена

Повеќе

Снабдување со електрична енергија 2020

Повеќе

Одржување климатизација

Повеќе

Вршење на консултантски услуги од страна на овластено стручно лице

Повеќе

Набавка на UPS (уред за непрекинато напојување) и батериско поле

Повеќе

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање